B-løb 27. april 2003

Blåbjerg Øst 

 

Indbydelse

Instruktion

Startliste

Resultatliste

Kmtid / point

 

Manglende resultatformidling


Jeg vil her lige prøve at forklare hvad problemet var ved den manglende resultatformidling.

Vi havde valgt at køre med en bærbar computer på selve stævnedagen. Denne computer lånte vi i et firma, og havde den således ikke til rådighed hele tiden. Indtastningen inden løbet foretog vi derfor på en stationær computer, hvorefter databasen blev flyttet over på den bærbare på selve løbsdagen.

Vi havde kørt en test ved et træningsløb på den bærbare, som gik fint. Men da vi vælger at opgradere den bærbare til nyeste version af Etime får vi ikke foretaget denne opgradering ordentlig. Dette medfører at det er forskellige versioner af Etime der bliver indtastet i, og som bliver brugt til selve stævnet, med det resultat at vi ikke kan hente data fra RTR 2 uret som aflæser brikken.

Da vi får opgraderet den bærbare på løbsdagen, viser det sig så, at RTR 2 uret kun har gemt 56 løbere, hvor vi havde en forventning om at det kunne gemme ca. 250. (Efter at have spurt Emit viser det sig, at RTR 2 godt nok kan gemme ca. 250 løbere, men når den når dertil overskriver den ikke enkeltvis, men smider ud i blokke.)

Der vil desværre ikke komme en stræktidsliste da der ikke er dannet ret mange brugbare stræktider.

Mogens Nielsen

 Tilbagemeldinger på mail:   lonbniel@mail.dk

Stævnelederindtryk

morgendis

mester og svend

junglebanen

postudsætning

banekontrol(d)

eksperthjælp

yes - jeg gennemførte


hvorfor ?


-det var så det

Senest opdateret: 09-04-2007 19:51